Малко по малко влизаме в сезона на любимите ягоди и всяка година се вълнувам по същия начин. Днес ви споделям една много лесна рецепта за овесени бисквити с ягоди – без глутен и без млечни.
Продукти
2 презрели банана
180 гр. овесени ядки
60 гр. лешников тахан
70 гр. сурова тръстикова захар
1 ч.л. натурална есенция ванилия
100 гр. бял шоколад – аз използвах този
100 гр. ягоди нарязани на малки парченца
Приготвяне
- Намачкайте бананите и ги смесете с тахана, захарта и овесените ядки. Оставете ги настрани.
- Нарежете ягодите и шоколада на малки парченца и ги добавете към останала смес.
- Оформете бисквитките върху хартия за печене и печете на 180 градуса за 15-20 минути – до получаване на загар.
Да ви е сладко! 🙂
Последвайте ме в Инстаграм | За повече рецепти
Leave A Reply