И така вдъхновена от любимите си вкусове, реших да създам тази рецепта за сурови бонбони с кашу, малини и черен шоколад.
Суровите бонбони са много лесно решение ако искате да направите нещо бързо, сладко и здрaвословно. Планувала съм да ви споделям още много рецепти, които не изискват печене, но започвам с тази, защото съм сигурна, че ще се хареса на много хора. Получават се много вкусни и красиви бонбонки с минимални усилия.
Основните съставки, които са ни необходими, а именно кашу, малини и черен шоколад са неща, които аз лично много обичам, а комбинацията между тях е уникална.
И така вдъхновена от любимите си вкусове, реших да създам тези сурови бонбони, които се превърнаха и в любими на цялото ми семейство.
Приготвянето им е изключително лесно, вкусът е балансиран, а добавянето на малинка в основата им ги прави и по-различни от всички други сурови бонбони.
Аз използвам замразени малини, но можете да използвате и пресни , малко по-трудно ще ви е да ги запазите цели.
Продукти
300 гр. сурово кашу
55 гр. кокосово брашно
60 гр. мед
2 ч.л. кокосово масло
1 ч.л. ванилия
100 гр. черен шоколад
10-15 малинки
Приготвяне
1.В блендер смилате кашуто, заедно с меда, кокосовото масло, ванилията и кокосовото брашно.
2.Готовата смес оставяте в хладилник за поне час.
3.Извадете стегналата и охладена смес и оформете топчета, като в центъра им сложете по една малинка.
4.Разтопете шоколада на водна баня и пуснете всяко едно от топчетата в купата, като го овалвате внимателно. Оставете ги да се охладят в хладилник и са готови за консумация.
Дано да ви харесат!
Leave A Reply